Tuesday, December 20, 2011

The one with the "high bread"



This bread - I have no idea what it is called - I had seen for the first time when I was in Fethiye and we ate at Pasa Kebap. Since I did not know what it comes with, I only saw other people eating it. However, when Merve and I went to have dinner at a kebap place in Balikesir, we got it with our order of iskender kebap.
Dieses Brot - ich habe keine Ahnung wie es heißt - habe ich das erste Mal gesehen, als ich in Fethiye war und wir bei Pasa Kebap essen waren. Da ich nicht wusste wozu es serviert wird, hab ich nur andere Leute es essen sehen. Allerdings, als Merve und ich Abendessen waren in einem Kebap-Restaurant in Balikesir, haben wir das Brot mit unserer Iskender-Kebap-Bestellung bekommen.



The coolest part about the bread is that once you make a hole, the hot air comes out and the bread falls together. Well, and that's basically all ;)
Das Beste an dem Brot ist, dass sobald man ein Loch rein macht, die Luft rausströmt und das Brot in sich zusammenfällt. Na ja und das ist eigentlich auch alles ;)




Oh and by the way: Iskender kebap (also known as Bursa kebap) is really good. This night was my first night eating it but since then I had a lot of them. The best one being the one at the original iskender-kebap-place in Bursa.
Oh und übrigens: Iskender Kebap (auch als Bursa Kebap bekannt) ist sehr lecker. Diese Nacht war das erste Mal das ich es gegessen habe, aber seitdem habe ich es schon oft gegessen. Den Besten habe ich in dem Original-Iskender-Kebap-Restaurant in Bursa gegessen.

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